SCROLL TO TOP

Μοναδική εμπειρία στην Κατασκευή eShop

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας με μια ισχυρή παρουσία eCommerce. Η Artware αξιοποιεί τον σχεδιασμό, την καινοτομία και την τεχνολογία για να φέρει στη ζωή το όραμά σας για την online επιχείρησή σας.

Κατασκευή Eshop με μοντέρνα αισθητική

Κατασκευή eshop στα μέτρα σας.

Η ομάδα μας από ειδικούς σχεδιαστές, προγραμματιστές και marketers συνεργάζονται για να δημιουργήσουν εξαιρετικές εμπειρίες eCommerce. Έχουμε αναγνωριστεί με πολυάριθμα βραβεία για την καινοτόμο προσέγγισή μας και την εκπληκτική αισθητική μας. Με την Artware, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι περισσότερο από ένας απλός ιστότοπος – είναι ένας καταλύτης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Κλείστε ένα δωρεάν online meeting

Ολιστική προσέγγιση στην Κατασκευή Eshop

Από τον συναρπαστικό σχεδιασμό έως την άψογη ενσωμάτωση με συστήματα ERP, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών κατασκευής eshop. Οι ειδικοί μας είναι εδώ για να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας με την ανάπτυξη του WordPress και του WooCommerce, την επαγγελματική φωτογραφία προϊόντων και τις στρατηγικές μάρκετινγκ για να διασφαλίσουν ότι το διαδικτυακό σας κατάστημα ξεχωρίζει στον ψηφιακό κόσμο.

Ας γνωριστουμε
 1. Αστραπιαίοι χρόνοι φόρτωσης.
 2. 100% Συμβατότητα με κάθε συσκευή.
 3. 100% Εξατομικευμένες Λύσεις Σχεδιασμού.
 4. Συνδεσιμότητα ERP.
 5. Marketing & Social Media Management.
 6. SEO Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης.
 7. Google Analytics.
artware-kataskeui-eshop

Πάντα Συνδεδεμένοι

Διαχειριστείτε – και αναπτύξτε – την επιχείρησή σας εκμεταλλευόμενοι τις κορυφαίες στην κατηγορία τους, εμπορικές διασυνδέσεις.

creative-agency-services-03

Η Ομάδα των Ειδικών μας

Στην Artware, πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Η πολυμορφική ομάδα των ειδικών μας συνδυάζει δεξιότητες σε σχεδίαση, τεχνολογία και marketing για να διασφαλίσει ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σας δεν είναι απλά λειτουργικό, αλλά αποτελεσματικό. Εμπιστευτείτε την Artware για την κατασκευή του eshop σας.

Περισσότερα για την Artware

Ιστορίες Επιτυχίας

Δείτε πώς βοηθήσαμε επιχειρήσεις όπως η δική σας να επιτύχουν στη διαδικτυακή αγορά. Οι πελάτες μας μιλούν για την αφοσίωσή μας στην αριστεία, τις καινοτόμες λύσεις μας και τα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει.

Οι πελάτες μας Τα έργα μας
creative-agency-services-04

Πέρα από την Κατασκευή Eshop

Δε σας βοηθάμε απλώς στην κατασκευή του eshop σας. Η ομάδα των επαγγελματιών marketing μας θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το κοινό σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ας γνωριστούμε
creative agency services 04 1

Εγγύηση και Υποστήριξη

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την επιτυχία σας μακροπρόθεσμα. Γι’ αυτό προσφέρουμε εγγύηση ικανοποίησης και υπηρεσίες υποστήριξης. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε προβλήματα ή βελτιώσεις μπορεί να χρειαστεί η ιστοσελίδα σας στο μέλλον. Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξής μας είναι πάντα ένα τηλέφωνο ή ένα email μακριά, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις σας και να διατηρήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε άριστη λειτουργία.

Δωρεάν Meeting
 1. 365 Ημέρες Ενεργή Υποστήριξη.
 2. Εγγύηση Άριστης Ταχύτητας Φόρτωσης.
 3. 99,99% Εγγύηση Λειτουργίας.
 4. Κορυφαία Αποτελέσματα στις Μηχανές Αναζήτησης.
 5. Πάντα Ενημερωμένοι στις τελευταίες εκδόσεις.
artware-kataskeui-eshop

Η Επιτυχία σας στο eCommerce Ξεκινά Εδώ

Η ίδρυση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά με την Artware, το ταξίδι είναι απλοποιημένο. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε.

Ξεκινήστε τις πωλήσεις
 1. Επισκεφθείτε την Artware: Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας, το portfolio μας και μάθετε για την προσέγγισή μας στο eCommerce. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.
 2. Discovery Session: Θα εξετάσουμε τους στόχους σας, την αγορά και τις λεπτομέρειες των προϊόντων σας για να δημιουργήσουμε μια λύση που ταιριάζει στο όραμά σας.
 3. Plan Your Store: Θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για τις λειτουργίες και την αισθητική σχεδίασης που θα κάνουν το διαδικτυακό σας κατάστημα να ξεχωρίζει.
 4. Κατασκευή eshop: Η ομάδα μας θα αρχίσει να δημιουργεί το κατάστημά σας, εξασφαλίζοντας ότι είναι εύχρηστο και λειτουργικό σε όλες τις συσκευές.
 5. Launch and Market: Αφού το κατάστημά σας είναι ενεργό, είναι καιρός να προσελκύσετε πελάτες. Θα σας βοηθήσουμε με τις στρατηγικές μάρκετινγκ, το SEO και τα social media.
 6. Measure and Grow: Θα σας παρέχουμε τα εργαλεία και την υποστήριξη ώστε να παρακολουθείτε την απόδοση του καταστήματός σας, να κατανοείτε τους πελάτες σας και να βελτιστοποιείτε συνεχώς το eshop σας.

Έχουμε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

Πόσο χρόνο χρειάζεται η κατασκευή eshop;

Το χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή ενός eshop διαφέρει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου. Κατά μέσο όρο, ένα custom έργο μπορεί να διαρκέσει από 2-4 μήνες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 12 μήνες για πιο περίπλοκες λύσεις.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή ενός eshop;

Το κόστος κατασκευής ενός eshop μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, την πολυπλοκότητα και τα χαρακτηριστικά που θέλετε να συμπεριλάβετε. Θα παρέχουμε μια προσαρμοσμένη προσφορά μετά την αρχική μας συνάντηση και την ανακάλυψη των αναγκών σας. Ως κατευθυντήρια γραμμή, η τιμολόγησή μας για τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου κυμαίνεται από 3.500 ευρώ έως 12.000 ευρώ.

Μπορείτε να ενσωματώσετε τον eshop μου με το υπάρχον σύστημα ERP;

Ναι, μπορούμε να ενσωματώσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τα περισσότερα συστήματα ERP. Η ομάδα μας έχει εκτενή εμπειρία στη δημιουργία δυναμικών συνδέσεων μεταξύ των ηλεκτρονικών καταστημάτων και των συστημάτων ERP.

Θα είναι συμβατό προς τις κινητές συσκευές;

Απολύτως. Κατανοούμε τη σημασία των αγορών μέσω κινητών και διασφαλίζουμε ότι όλα τα έργα κατασκευής eshop που δημιουργούμε είναι πλήρως προσαρμοσμένα και συμβατά με όλες τις Mobile, Tablet και Desktop συσκευές.

Τι είδους τεχνική υποστήριξη παρέχετε αφού ο ιστότοπος είναι ενεργός;

Παρέχουμε πακέτα υποστήριξης που περιλαμβάνουν συντήρηση eshop, ενημερώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων. Είμαστε δεσμευμένοι στη μακροπρόθεσμη επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας.