SCROLL TO TOP
Branding - Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Branding

Υπηρεσίες Branding που αποκαλύπτουν την πραγματική σας ιστορία και τη μεταμορφώνουν σε μία εμπειρία που συνδέει συναισθηματικά τους ανθρώπους με τις επιχειρηματικές σας αξίες.

Branding with Artware

Στην Artware, κατανοούμε πως το Branding είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν λογότυπο. Αυτό που προσφέρουμε είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της επιχείρησής σας. Με τον δυναμικό συνδυασμό στρατηγικής, δημιουργικότητας και γνώσης της αγοράς, ενσωματώνουμε το DNA της επιχείρησής σας σε κάθε στοιχείο της εταιρικής ταυτότητάς σας, δημιουργώντας ένα Brand που εντυπωσιάζει και αποκτά πιστούς πελάτες.

Let’s shape your brand

Ολιστική προσέγγιση στο Branding

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Από την έρευνα και τη στρατηγική έως τον σχεδιασμό και την εφαρμογή, δημιουργούμε Brand Stories που προάγουν την αλληλεπίδραση και τη ταύτιση των πελατών μαζί τους.

Ας γνωριστουμε
 1. Ανάλυση εταιρείας, κλάδου και αγοράς.
 2. Δημιουργία ισχυρής εταιρικής στρατηγικής.
 3. Ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας.
 4. Σχεδίαση εφαρμογών εταιρικής ταυτότητας.
 5. Ορισμός καναλιών επικοινωνίας.
 6. Παρακολούθηση αποτελεσματικότητας.
 7. Συνεχής βελτίωση και προσαρμογή.
Branding - Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Branding - Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Μία ομάδα ειδικών στο branding

Στην Artware, πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Η πολυμορφική ομάδα των ειδικών μας στο branding, συνδυάζει δεξιότητες σε σχεδιασμό, τεχνολογία και marketing, για να διασφαλίσει ότι η εταιρική ταυτότητά σας δεν είναι απλά ελκυστική, αλλά στοχευμένη και αποτελεσματική.

Meet the team

Ιστορίες Επιτυχίας

Δείτε πώς βοηθήσαμε επιχειρήσεις όπως η δική σας να επικοινωνήσουν τις αξίες τους. Οι πελάτες μας μιλούν για την προσήλωσή μας στην αριστεία, τις καινοτόμες λύσεις μας και τα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει.

Οι πελάτες μας Τα έργα μας
Branding - Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Πέρα από το Branding

Δε σας βοηθάμε απλώς με τις υπηρεσίες μας στη δημιουργία του Branding, σας βοηθάμε να το κάνετε να έχει αποτελέσματα. Η ομάδα μας με επαγγελματίες στον τομέα του marketing θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το κοινό σας και να αυξήσετε το brand awareness σας.

Let’s talk
creative agency services 04 1

Εγγύηση και Υποστήριξη

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να διασφαλίσουμε την επιτυχία σας μακροπρόθεσμα. Γι’ αυτό προσφέρουμε εγγύηση ικανοποίησης και υπηρεσίες υποστήριξης. Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης είναι πάντα ένα τηλεφώνημα ή ένα email μακριά, έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρει άμεσα λύσεις.

Experience our commitment
 1. 365 Ημέρες Ενεργή Υποστήριξη.
 2. Συμβουλευτικές υπηρεσίες.
 3. Υποστήριξη σε σχεδιαστικές εργασίες.
artware-kataskeui-eshop

Βήματα συνεργασίας στο Branding.

Η δημιουργία μιας αναγνωρίσιμης εταιρικής ταυτότητας μπορεί να φαίνεται απαιτητική, αλλά, με την Artware, η διαδικασία απλοποιείται. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα.

Ξεκινηστε το ταξιδι σας
 1. Επισκεφθείτε την Artware: Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας, το portfolio μας και μάθετε για την προσέγγισή μας στο Branding. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
 2. Discovery Session: Θα αναλύσουμε τους στόχους σας, την αγορά και την εταιρεία σας, για να δημιουργήσουμε μια λύση branding που ταιριάζει στο όραμά σας.
 3. Brand Identity Design: Θα ορίσουμε τα στοιχεία και την αισθητική που θα κάνουν το brand σας να ξεχωρίζει.
 4. Brand Identity Implementation: Η ομάδα μας θα σχεδιάσει τις εφαρμογές της εταιρικής σας ταυτότητας, εξασφαλίζοντας ότι είναι συνεπής σε όλα τα σημεία επαφής με τους πελάτες σας.
 5. Launch and Market: Αφού η εταιρική σας ταυτότητα είναι έτοιμη, είναι καιρός να την παρουσιάσετε στον κόσμο. Θα σας βοηθήσουμε με τις στρατηγικές προώθησης.
 6. Measure and Grow: Βασιζόμενοι στα σχόλια και στην ανατροφοδότηση των πελατών, θα σας υποστηρίξουμε στη διαρκή εξέλιξη και ανανέωση της εταιρικής ταυτότητάς σας, διασφαλίζοντας ότι παραμένει επίκαιρη και ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Συχνές ερωτήσεις για το Branding

Τί είναι το Branding και γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρησή μου;

Branding είναι όλες οι ενέργειες που πραγματοποιεί μία εταιρεία στη προσπάθειά της να δημιουργήσει την επιθυμητή κοινή γνώμη και τη σωστή εικόνα στο κοινό της στόχευσής της. Και είναι σημαντικό, γιατί δημιουργεί αναγνωρισιμότητα, εμπιστοσύνη και customer loyalty.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την ανάπτυξη, τη σχεδίαση και την υλοποίηση μιας διαδικασίας Branding;

Η διάρκεια της διαδικασίας Branding εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος και τους στόχους σας. Μπορεί να κυμαίνεται από 3 εβδομάδες έως και μερικούς μήνες.

Πόσο κοστίζει το Branding;

Το κόστος της δημιουργίας μιας στρατηγικής Branding εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η φύση της επιχείρησής σας, οι στόχοι σας, ο ανταγωνισμός και η πολυπλοκότητα του έργου. Για μικρές εταιρείες και επιχειρήσεις το κόστος κυμαίνεται περίπου στις 2.000 ευρώ, ενώ για μεγαλύτερες εταιρείες, που απευθύνονται στην εγχώρια ή τη διεθνή αγορά, ξεκινάει από τις 6.000 ευρώ.

Πώς το Branding μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Το Branding συμβάλλει σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα, δημιουργεί εμπιστοσύνη, διαμορφώνει αντιλήψεις, καθοδηγεί τις αποφάσεις αγοράς και συνεργασίας, αυξάνει το customer loyalty και παίζει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής στρατηγικής marketing που μπορεί να έχει σημαντική επίπτωση στους στόχους μιας επιχείρησης.

Τί είναι τα Branding Guidelines;

Τα Branding Guidelines είναι ένας οδηγός που αναλύει τη χρήση, τους κανόνες και τις αρχές της εταιρικής ταυτότητάς σας, διασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή της και την ομοιογένεια σε όλα τα μέσα επικοινωνίας της εταιρείας σας.