SCROLL TO TOP
Σχεδίαση ιστοσελίδας στα δικά σας μέτρα, ή όπως λέμε: Custom Designed Website
Σχεδίαση ιστοσελίδας στα δικά σας μέτρα, ή όπως λέμε: Custom Designed Website

Σχεδίαση ιστοσελίδας στα δικά σας μέτρα, ή όπως λέμε: Custom Designed Website

Πριν ξεκινήσουμε τις αναλύσεις για το πόσο πραγματικά ωφέλιμο είναι ένα Custom Designed Website για τη διαδικτυακή παρουσία, επικοινωνία και προώθηση μιας επιχείρησης, ας δούμε τί σημαίνει αυτός ο όρος! Με μια πρώτη απόπειρα απόδοσης, θα λέγαμε πως πρόκειται για «Εξατομικευμένη Σχεδίαση Ιστοσελίδας», αλλά για να μη χρειαστεί να μπλέξουμε με παρερμηνείες, ή να καταφύγουμε σε κανένα ερμηνευτικό λεξικό, ας αρκεστούμε στο περιφραστικό «σχεδίαση ιστοσελίδας προσαρμοσμένης στο προσωπικό γούστο και τις ξεχωριστές απαιτήσεις του κάθε πελάτη».

Και εδώ έρχεται το πρώτο αντεπιχείρημα: «Γιατί, αφού υπάρχουν τόσα πολλά έτοιμα πρότυπα, να μην χρησιμοποιήσουμε ένα από αυτά;». Η απάντηση είναι απλή: Γιατί και στον πραγματικό κόσμο δεν συστήνεστε δίνοντας επαγγελματική κάρτα άλλου, που έχετε απλά αντικαταστήσει το όνομά του. Ίσως όμως να είναι και λίγο πιο σύνθετα τα πράγματα στον χώρο του διαδικτύου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. (Κι όταν λέμε με τη σειρά, δεν εννοούμε μία ανάλυση γύρω από τα flash based fixed templates και αν είναι SEOptimizable…)

Η σταδιακά αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου στη διαφήμιση και την αναζήτηση επαγγελματικών πληροφοριών καθιστά μάλλον υποχρεωτική την ψηφιακή παρουσία της κάθε επιχείρησης στον κυβερνοχώρο. Κι αφού έτοιμες λύσεις υπάρχουν πολλές, αρχίζουν να ξεφυτρώνουν πανομοιότυπες συστάδες από ιστοσελίδες, διάσπαρτες στο διαδίκτυο, οι οποίες παρουσιάζουν εταιρείες αλλάζοντας μόνο ονόματα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Και έτσι ο ανταγωνισμός πηγαίνει περίπατο, με την ανύπαρκτη διαφοροποίηση της παρουσίασης της επιχείρησης από τη μάζα του συνόλου.

Αλλά δεν είναι μόνο θέμα διαφοροποίησης. Είναι και θέμα λειτουργικότητας. Κάθε προϊόν ή υπηρεσία έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να προβληθούν με ξεχωριστό τρόπο. Επιπλέον κάθε εταιρεία διαθέτει την δική της προσέγγιση στην αγορά, κάτι σαν ένα ξεχωριστό «χαρακτήρα». Η χρήση λοιπόν ενός έτοιμου προσχεδίου για το website της θα εξαφάνιζε από τη μία οποιαδήποτε ειδοποιό διαφορά  και από την άλλη δεν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στα μέτρα της ολοκληρωμένης προβολής εταιρείας και προϊόντων, με αποτέλεσμα μια λάθος στόχευση και μια ατυχή τουλάχιστον προβολή. Και όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να αγγίξουμε ούτε μία λέξη από το κεφάλαιο e-shop.

Στην Εξατομικευμένη Σχεδίαση Ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνονται δύο βασικοί παράγοντες, οι οποίοι κάνουν πρακτικά τη διαφορά: Από τη μία η μοναδικότητα του πελάτη – επιχείρησης και από την άλλη η δημιουργικότητα και η τεχνογνωσία του επιτελείου σχεδιασμού. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο όρος «εξατομικευμένη». Υπογραμμίζει έτσι την ιδιαίτερη παρουσίαση της εταιρείας, προβάλλοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, αλλά και φιλοξενώντας το προσωπικό στίγμα δημιουργίας μιας  άριστα καταρτισμένης ομάδας, η οποία βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία κώδικα, τον σχεδιασμό των γραφικών και της δομής του website, καθώς επίσης και πίσω από τη συγγραφή μοναδικών κειμένων, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη αντιστοιχία με τα προβαλλόμενα στην ιστοσελίδα δεδομένα.

Στην Artware δεν φτιάχνουμε απλά ιστοσελίδες. Δημιουργούμε το μοναδικό στίγμα σας στη διαδικτυακή κοινότητα. Μια απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα δημιουργών είναι στη διάθεσή σας, για να φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια της ξεχωριστής σας ψηφιακής εικόνας, με στόχο την ολοκληρωμένη και λειτουργική σας προβολή. Από την εικόνα έως τις λέξεις και από τον κώδικα έως τη διαφήμιση και τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, εμείς στοχεύουμε στη μοναδικότητα του αποτελέσματος.