SCROLL TO TOP
Πρεμιέρα του 2019 στην Artware
Πρεμιέρα του 2019 στην Artware

    Πρεμιέρα του 2019 στην Artware

    Δεύτερη μέρα του 2019 και η αρχή ενός νέου έτους μάς βρίσκει ξανά στα γραφεία της Artware, με τη διάθεση ενός μικρού παιδιού που ξετυλίγει τα πολύτιμα δώρα του. Στο συναίσθημα αυτό συμβάλλει και ο κρύος καιρός που έρχεται να μας βάλει τρέχοντας να περάσουμε από την πόρτα και να αγκαλιάσουμε τη θέρμανση, μέχρι να ετοιμαστεί ο πρώτος καφές της χρονιάς. Κι έτσι όλα μπαίνουν στον ρυθμό τους. Βλέπεις είχαμε να τα πούμε από κοντά …από πέρσι. Εντάξει, είχαμε να τα πούμε μία εβδομάδα και όλα ήταν ίδια και όλα ήταν διαφορετικά. Επιτρέψτε μου όμως να σας βάλω λίγο στο κλίμα:

    Μετά τα πειράγματα και τα γέλια, ακολούθησε το πρώτο brief για το 2019 (και αν κρίνουμε από την ποσότητα του περιεχομένου: και για το 2020, 2021…). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλοι νοιώσαμε εκείνον τον δημιουργικό ενθουσιασμό, για το πώς συνεχίζουμε και το πώς ξεκινάμε οτιδήποτε καινούργιο βρίσκεται στα χέρια μας. 19 project ιστοσελίδων και e-shop, αρκετές εταιρικές ταυτότητες, πλήθος content κειμένου, γραφιστικών και φωτογραφίας, βρίσκονται ήδη στις σημειώσεις του καθενός. Και αυτά είναι μόνο τα κοινοποιήσιμα, που ακούσαμε όλοι· για τα ειδικότερα, δυστυχώς υπάρχει απόρρητο και GDPR. Κάθε project είναι ένα κομμάτι της δικής μας ζωής που ξαναβρίσκουμε, μετά από 9 μέρες διακοπών (εντάξει, το γλιτώσατε το αστείο: «μετά από έναν ολόκληρο χρόνο»), μοιραζόμαστε μαζί του ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της μέρας μας, και δεν θα πω περισσότερα για την αγάπη μας, γιατί κινδυνεύω να γίνω πιο γραφικός κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη.

    Δεν υπήρχε όμως καμμία αμφιβολία πως εκείνο που μας περίμενε στο βάθος των γραφείων ήταν εκεί για να πρωταγωνιστήσει· και αυτό δεν ήταν άλλο από τη βασιλόπιτα που περίμενε στωικά να υποστεί τον τεμαχισμό της. Η γνωστή τελειομανία μας μας οδήγησε στη σχεδίαση και εκτύπωση ενός …βασιλοπιτοεπιθέματος – οδηγού κοπής, και η Μαριλού, ως Project Manager, ανέλαβε προσωπικά την εκτέλεση του project κοπής της πίτας. Σε μια άνιση μάχη της αγωνίας μας με τον χρόνο εύρεσης του φλουριού, τελικός νικητής αναδείχθηκε η βραχύτητα της αναμονής, καθώς ήδη στο τρίτο κομμάτι της πίτας, από το χέρι της Project Manager, για την Project Manager, ακούστηκαν οι πανηγυρισμοί της Project Manager για την εύρεση του φλουριού από την τυχερή Project Manager. Φήμες που θέλουν το προσωπικό της Artware να ζητά επανάληψη της κοπής, με παρουσία ξένης διαιτησίας, διαψεύδονται ως αβάσιμες. (Πλάκα κάνουμε! Μπράβο Μαριλού! 🙂  Και του χρόνου …κάποιος από εμάς τους υπόλοιπους!

    Με το καταλάγιασμα του αδιαμφισβήτητου πανηγυρικού κλίματος, όλα αρχίζουν και πάλι στην Artware να μπαίνουν στον ρυθμό τους. Στρατηγική για τον Branding, κώδικας για τις ιστοσελίδες, σχεδίαση για τα γραφιστικά, στησίματα studio για τη φωτογράφιση, και λέξεις και σκέψεις για άρθρα και γενικότερες εφαρμογές κειμένου, αρχίζουν να επιταχύνουν και πάλι. Πριν προλάβει να με πάρει κι εμένα αυτός ο ρυθμός (ή να με κυνηγήσει η Project Manager με αυτά που γράφω), το μόνο που θα ήθελα να σας μεταφέρω, με κάθε ειλικρίνεια, είναι οι ολόψυχες ευχές μας για ένα νέο τριακοσιοεξηνταπεντάρι ταξίδι με πολύ χαμόγελο και πραγματική ευτυχία, σε κάθε επίπεδο της ζωής σας!