SCROLL TO TOP

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Δημιούργησε μία υπέροχη ιστοσελίδα. 100% custom designed και συμβατή με όλες τις συσκευές.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν προσφέρει απλά μία πιο καλαίσθητη εμπειρία στον επισκέπτη. Προσφέρει μία λύση που είναι 100% στα μέτρα σας, παρουσιάζει τις πληροφορίες με τη σωστή σειρά και σημαντικότητα, σας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό, και προσφέρει στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία. Για αυτό οι πρωτοπόροι επιλέγουν τη σχεδίαση ιστοσελίδων, παρά τα έτοιμα templates.

Αναλύουμε τη στρατηγική. Χτίζουμε τη δομή της πληροφορίας. Θέτουμε τους στόχους. Σχεδιάζουμε με όραμα και αφοσίωση. Υλοποιούμε τη διαδικτυακή σου παρουσία στην κορυφή του ανταγωνισμού. Σε τοποθετούμε ψηφιακά μέσα στο κοινό που στοχεύεις, και όχι απέναντί του. Βρίσκεσαι στο επόμενο βήμα των στόχων της εταιρείας σου, και ταυτόχρονα αυτή είναι και η δική μας προσέγγιση στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ξεκίνα να το ζεις μαζί μας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων περιλαμβάνει:

  1. Δομή και Στρατηγική, στοχευμένες στα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σου, μέσα από εκτεταμένη μελέτη των δικών της χαρακτηριστικών.
  2. Σχέδιο και Εικόνα, με αισθητική που ακολουθεί τη βέλτιστη στρατηγική marketing και επικοινωνίας της πληροφορίας και των στόχων σου.
  3. Περιεχόμενο και Έμπνευση, που μετατρέπει με την ποιότητα και τη στόχευση τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σε επόμενό σου πελάτη.
  4. Ιδιαίτερη έμφαση στον καθαρό κώδικα, την ταχύτητα φόρτωσης, τη συμβατότητα με όλες τις συσκευές, το σωστό Search Engine Optimization και την ενσωμάτωση των Marketing εργαλείων που χρειάζεσαι.
  5. Υλοποίηση και Υποστήριξη, με καθαρή εφαρμογή, για τη μέγιστη απόδοση, την εύκολη διαχείριση και την κορυφαία εμπειρία του επισκέπτη.

Ζητάς το αποτέλεσμα. Εμείς δημιουργούμε το ψηφιακό μέσο για να το πετύχεις. Από εδώ αρχίζει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σου και τα πάντα ξεκινούν μέσα από τη συνεργασία μας.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που κινητοποιούν τους χρήστες και ενδυναμώνουν την εταιρική σου παρουσία. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από τη βαθιά κατανόηση των χαρακτηριστικών και των στόχων, των προϊόντων και των υπηρεσιών σου, αλλά και της ίδιας της φιλοσοφίας και της ταυτότητας της επιχείρησής σου. Όλα αυτά τα αποτυπώνουμε στην ποιοτική μελέτη που θα οδηγήσει στο sitemap και το wireframe. Πάνω σε αυτά σχεδιάζουμε και χτίζουμε το δικό σου website. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της εμπειρίας που δημιουργούμε μαζί για την εταιρεία σου.

Σχεδιασμός και σχεδίαση είναι δύο διαφορετικές συνθήκες στο μυαλό μας. Ζήσε την εμπειρία μέσα από την εικόνα.

Έχουμε όλες τις πληροφορίες σου, έχουμε τους στόχους, σχεδιάσαμε τη στρατηγική για τη δική σου εταιρική ιστοσελίδα. Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Η σχεδίαση έρχεται αμέσως μετά και είναι η οπτική εμπειρία που θα τους δώσει μορφή. Πιστεύουμε στη σημασία της αισθητικής, και με αυτή ντύνουμε την ψηφιακή εταιρική σου παρουσία, δίνοντας στον επισκέπτη μία εμπειρία που δεν έχει ξαναδεί. Και θα τη ζήσει, απόλυτη, φτάνοντας στους στόχους σου. Μοναδικότητα, έμπνευση και εξατομικευμένη δημιουργία, από την οπτική εικόνα, μέχρι τη σχεδίαση της εμπειρίας και της αλληλεπίδρασης του επισκέπτη, βρίσκονται πλέον στις υπηρεσίες της δική σου εταιρικής ιστοσελίδας.

Δίνουμε νόημα στις λέξεις και στην εικόνα. Και αυτό συμβαίνει γιατί θέλουμε η δική σου εταιρική ιστοσελίδα να ξεχωρίζει και να κατευθύνει τον επισκέπτη στον στόχο.

Κείμενο, φωτογραφία, βίντεο και γραφικά συνθέτουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου, μιλούν με τη δική σου φωνή, προβάλλουν τη φιλοσοφία σου, μεταφέρουν τη πληροφορία και οδηγούν στους στόχους που έχεις θέσει. Δημιουργούν έτσι μία μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη και παράλληλα αποτελούν το εργαλείο για την επικοινωνία, τη βάση για το marketing που μπορεί να ακολουθήσει.

Ο κώδικας της ιστοσελίδας είναι η μεταγραφή της φιλοσοφίας σου. Έτσι, η μοναδική εμπειρία της σχεδίασης αποτυπώνεται στην υλοποίηση της νέας σου ιστοσελίδας, και περνάει στον χρήστη.

Δίνουμε στην εμπειρία αυτή όλα τα συστατικά που χρειάζεται: Λειτουργικότητα σε κάθε στάδιο. Έξυπνη υλοποίηση των εφαρμογών που σχεδιάσαμε. Απόλυτη συμβατότητα με κάθε τύπο οθόνης και συσκευής. Πραγματική ασφάλεια της αλληλεπίδρασης και των συναλλαγών. Και πίσω από την ιστοσελίδα της εταιρείας σου βρίσκεται το δικό σου πρακτικό εργαλείο επικοινωνίας: ένα εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον. Αν δεν ξέρεις πώς δουλεύει, θα σου το μάθουμε εμείς.

Κυνηγάς τους στόχους; Εμείς τους κάνουμε να έρθουν αυτοί σε εσένα, μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες μας στο Digital Marketing.

Μεταφέρουμε τη στρατηγική σου στην πράξη. Η ιστοσελίδα σου έχει το περιεχόμενο, την εικόνα και τη δομή για να προσφέρει στον επισκέπτη τη μοναδική εμπειρία που ζητάει, και σε εσένα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το συστατικό που προσθέτουμε είναι το ψηφιακό marketing, με όλο το υποστηρικτικό υλικό στη σχεδίαση και στο περιεχόμενο, και την υλοποίησή του μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες μας με εξειδικευμένες B2B marketing agencies, που επιλέγουμε με βάση τη στρατηγική και τη φιλοσοφία σου, σε απόλυτη συμβατότητα.

Είμαστε δίπλα σου και έχουμε τις λύσεις. Δεν χρειάζεται να βρεις γραφείο στην εταιρεία σου για να μας στεγάσεις. Θα το κάνουμε εμείς να είναι σαν inhouse support.

Η εταιρική ιστοσελίδα ή το eshop σου εξελίσσονται με ακόμη πιο γρήγορο ρυθμό από την ίδια την επαγγελματική σου καθημερινότητα. Οι τεχνικές απαιτήσεις και ο εμπλουτισμός του περιεχομένου καθορίζονται από τις ανάγκες της ιστοσελίδας σου και εμείς ξέρουμε τί χρειάζεσαι. Ακούμε τις ανάγκες σου, βρίσκουμε τους τρόπους και σου προσφέρουμε την εμπειρία της άμεσης υποστήριξης.